Усещахме, че на ИТН им е дадена тази директива да напуснат

...
Усещахме, че на ИТН им е дадена тази директива да напуснат
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: ИТН търсеха най-удачния момент да напуснат коалицията

" Усещахме, че на Има Такъв Народ им е дадена тази директива да изоставен обединението. Това беше мечтан излаз. Те просто търсеха най-удачния за тях миг. "  Това съобщи пред БНР депутатът от Продължаваме Промяната Йордан Терзийски.

Той бе безапелационен, че проблем със Северна Македония няма. Терзийски упрекна парламентарната група на Има Такъв Народ, че умишлена повдига тематиката Македония, търси провокация и саботира законопроекти.

Депутатът от Политическа партия разяснява и подхванатите антикорупционни ограничения от държавното управление. " Ударихме мафията по най-болезнените им места - във финансирането и чадъра над това финансиране ", акцентира Йордан Терзийски. По думите му ръководещите са на път да освободят България от " енергийно робство ", а " матрьошките в българската политика " доста внезапно са скочили, тъй като " в дни като днешния всички скрити кафези на мафията се появяват ".

Той съобщи, че отпорът против държавното управление е толкоз мощен, тъй като са нанесени тежки удари по мафията. Терзийски счита, че отпорът по отношение на държавното управление може да се реферира към проблема с " Капитан Андреево ". Той напомни, че са поели ангажимент към гласоподавателите да " изсветлят схемите " и да се борят с олигархията.

Терзийски уточни, че целите пред държавното управление сега са актуализацията на бюджета и приемането на Закона за КПКОНПИ. Оттук нататък нашите политически и сътрудници, и опозицията би трябвало да оценят обстановката съответно, а не да употребяват едно или друго за черпене на политически дивиденти, сподели националният представител.

Той изключи опциите за договаряния с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане. Йордан Терзийски заявява, че са подготвени " за взаимни отстъпки в името на България, в името на стабилността, само че не жертвайки морала в политиката. "

Депутатът уточни, че Политическа партия не се опасява от предварителни избори, само че акцентира, че това не е най-отговорното решение сега.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР